Sjønnhetstips

Heihei, kommer bare med noen sjønnhetstips jeg fant på en nettside.

1. Legg en fuktig makeupsvamp i kjøleskapet en stund. Trykk den forsiktig i ansiktet for å fiksere makeupen, og sminken holder seg pen mye lenger.


2. Fargen på øyenskyggen blir sterkere hvis du legger den med et fuktet redskap. Dette forhindrer samtidig at skyggen drysser ved påføring. Du kan også bruke øyenskyggen som en eyeliner, hvis du fukter en tynn pensel og tegner en strek langs vippekanten.


3. Flygehår som står til alle kanter et velkjent problem for mange, spesielt om vinteren. Neste gang du drar av deg luen og håret står til alle kanter, så rot i vesken og finn en håndkrem eller en lipgloss. Gni litt av produktet mellom hendene og stryk lett over håret. Det får håret til å roe seg. Bare ikke ta så mye i at håret blir tungt og ser fett ut.


4. For å få leppene til å se større ut, bruk en hudfarget eller lysebrun lipliner og lag illusjon av en skygge rett overkant av overleppen. En lett concealer i en tone lysere enn hudtonen din kan også gjøre samme nytten.


5. Usikker på hvor rougen skal legges? Smil godt og legg rougen på eplekinnene, men ikke nærmere nesen enn to fingerbredder (sjekk med pekefinger og langfinger).


6. Dersom du har bomma litt med makeupkosten eller kajalen, er beste måte å rette opp feilen på å bruke en q-tips med litt foundation på. Det fungerer som et viskelær. Med vann risikerer du å lage skarpe kanter som er vanskelige å jevne bort.


7. Får du ikke bort all leppestiften? Ta litt olje (babyolje, olivenolje, hva enn du har i huset...) på en bomullsdott og gni bort restene.


8. For å få hestehalen stram og fin uten bulk i nakken, skal du se opp i taket når du fester hårstrikken.


9. Har du sovnet med sminken på, kan det være lurt å ta litt balsam på øyenvippene dine i dusjen (etter at du har fjernet sminken). Det gjør at vippene dine ikke blir så tørre.


10. Ønsker du vakker hud? Pass på å drikke nok vann og få nok søvn.

11. Rens alltid ansiktet før du legger deg og etter du har stått opp. Gjør du ikke dette, så vil du gå glipp av at porene åpner seg - noe som igjen gjør at det vil danne seg kviser og urenheter.

12. Ikke gå med for mye sminke på.-MalinLizzm

4 kommentarer

Tine Isberg Hansen

02.jul.2011 kl.19:11

liker, bra tips!:DDD

CarrolGirly

02.jul.2011 kl.19:34

Bra tips ! :D

Anna

02.jul.2011 kl.21:58

kjempebra tips! :D ♥

malinlizzm

02.jul.2011 kl.22:26

Tusentakk!♥

Skriv en ny kommentar

malinlizzm

malinlizzm

13, Karmøy

Kategorier

Arkiv

hits